Каталог послуг
0800 330 090 Пн-Пт з 09.00 до 18.00

Хенгери для HoReCa як ключ до ефективної комунікації з гостями

4 жовтня 2024 р.
0

У світі гостинності важливо приділяти увагу кожній деталі, яка може вплинути на враження гостя. Хенгери - це дрібний, але надзвичайно важливий елемент комунікації бренду із замовником. Вони підкреслюють ваш професіоналізм і залишають враження. Хенгери - це дрібничка, яка в руках майстра стає впливовим засобом для передачі інформації, а це додасть додаткової цінності вашим послугам. 

Навіщо потрібні хенгери

Ці паперові або картонні вироби з вирізом зазвичай розміщують на ручках дверей номерів у готелях, на гардеробних вішалках у ресторанах чи інших місцях, де потрібне швидке і зрозуміле донесення інформації. Їх можна використовувати для різних цілей: від інформування про графік роботи до пропозицій спеціальних послуг чи акцій.

Інформаційні хенгер інформує гостей в готелях про правила проживання, розклад роботи ресторанів та інших закладів, наявність додаткових послуг. Вони також працюють як комунікація, щоб прибрали кімнату, не турбували та інше.

Рекламні хенгери ідеальні для просування спеціальних пропозицій, акцій, нових послуг або продуктів. Їх розміщують в номерах готелів або на столиках у ресторанах.

Задача брендових хенгерів  підкреслити стиль та імідж вашого закладу. Вони містять логотип, фірмові кольори та елементи дизайну, що створюють цілісне враження про ваш бренд і сприяють його впізнаваності.

Чому варто замовити виготовлення хенгерів в друкарні-видавництві “ТВОРИ”

Ми пропонуємо індивідуальний підхід та комплексні рішення. 

  • наші дизайнери створять для вас унікальний продукт, який відповідатиме стилю вашого закладу
  • використаємо екологічно чисті матеріали, які будуть відповідати сучасним стандартам і трендам у HoReCa 
  • надрукуємо у максимально комфортні для вас терміни

А замовити хенгери та іншу друковану продукцію просто - заглядаєте на сайт і залишаєте заявку, або одразу телефонуєте 0 800 330 090